საქართველოს გასტრონომიის ასოციაციის პრეზიდენტი, გასტრონომიული კულტურის მკვლევარი;
საერთასორისო ლიტერატურული კონკურსის Pen-“ლიტერას” ლაურეატი და ლიტრატურული პრემია “საბას” ნომინანტი წიგნისთვის “გასტრონომიული სიზმრები;”
პედაგოგიური და დიდაქტიკური მიდგომების, სწავლისა და სასწავლო პროცესის მართვის პრობლემების გადაწყვეტის, პროექტების მართვის 20 წლიანი და „საქართველოს კულინარიის აკადემია“ – პროექტის მენეჯერის გამოცდილებით.
უთანამშრომლია საერთაშორისო ინსტიტუტებთან USAID, EU in Georgia, GIZ, TACIS, GI, DAAD, ავსტრიის ტურიზმის კოლეჯ MODUL-თან.
საზოგადოებრივ მეცნიერებათა ინსტიტუტის(GIPA)ს ასოცირებული პროფესორი. GIPA-ს ბიზნესის სკოლის ლექტორი. სასწავლო პროცესისა და ბიზნესისთვის საჭირო კარიერული უნარჩვევების ტრენერი;
ილიას უნივერსიტეტის - ბიზნესის ფაკულტეტი - ტურიზმის მიმართულების მოწვეული პროფესორი;
თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის (თსუ) ეკონომიკისა და ბიზნესის ფაკულტეტი სამაგისტრო პროგრამის ტურიზმი&გასტრონომია მოწვეული პროფესორი;
ღვინის სკოლა „კაბისტონის“ ლექტორი, ღვინისა და კულინარიული ტურიზმის აკადემიის-Wine and Food Tourism Academy, მენტორი;
სამეცნიერო მონოგრაფიების ავტორი გასტრონომიული ტურიზმისა და გასტრონომიული კულტურის მიმართულებით.
ქართული გასტრონომიული კულტურის მკვლევარი. სამეცნიერო საკვლევი თემა-„გასტრონომიული კულტურის სწავლება ქართულ საგანმანათლებლო სივრცეში;“
სასწავლო საბაკალავრო და სამაგისტრო კურსის „ტურიზმი&გასტრონომია“ სკრიპტის ავტორი და ლექტორი;
სახელმძღვანელოების- „თვითმენეჯმენტის ანბანი – ჩვენ ეს შეგვიძლია“(GIPA), „სწავლის ტექნიკები“(ESM-Tbilisi) სტრატეგიები, მეთოდები, სასწავლო პროცესისათვის საჭირო უნარჩვევების – ავტორი;
საერთაშორისო ჟურნალი Georgia to see – გასტრონომიული კულტურის შესახებ სამეცნიერო პოპულარული სტატიების ავტორი. ჟურნალ კული-Art-ის ბლოგერი;
“Welcome To Georgia” - ეროვნული კონკურსის ჟიური და კრიტერიუმების ავტორი გასტრონომიული ტურიზმის მიმართულებით;
გასტრონომიული კულტურის მიმართულებით სატელევიზიო გადაცემების და რადიო გადაცემების მონაწილე და მრჩეველი. ერთნიკური მიმართულების ქართული რესტორნების კონსულტანტი;